I-DARE

E-alat za edukaciju


OBAVIJEST

Dragi korisnici,

u mogućnosti ste predstaviti svoju kreativnost i poduzetničke ideje koje pretočene u poslovni plan daju uvid u mogućnost njihove komercijalizacije.

Kako bismo Vam olakšali izradu poslovnog plana, pripremili smo e-alat za edukaciju kao pomoć u izradi poslovnog plana koji će Vas voditi kroz postupak definiranja poslovnog procesa, od inovativne ideje do profitabilnog poslovanja, a edukativni materijal će Vas voditi kroz cijeli proces definiranja poslovne ideje do generiranja Vašeg poslovnog plana.

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja možete nas kontaktirati na broj telefona 031/251-014, putem e-maila: budi.uzor@tera.hr ili u uredu na adresi Trg Lj. Gaja 6, Osijek, radnim danom od 9,00 -15,00 sati.

Alat je izrađen za potrebe projekta I-Dare, financiranog iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020, za srednjoškolce i studente iz područja elektrotehnike, računarstva i strojarstva te ostalih područja, ovisno o potrebama korisnika. Edukativni materijali su primjenjivi i na druge struke.

Naš cilj je da Vam pomognemo u ostvarivanju Vaše ideje kroz konzultantsku potporu, inkubaciju u poslovnom inkubatoru TERA, u povezivanju s partnerima i pokretanju poslovanja.

Puno uspjeha Vam želi I-DARE tim.

Priručnik aplikacije za izradu poslovnog plana